Ved godt at jeg har været lidt sløv til at skrive på det sidste, men der er altså ikke rigtig sket noget spændende.

Har ventet på en ting til cyklen. Fik en mail fra Trine fra Tenereklubben, som også har en DRZ. Hun fortalte om en svaghed på DRZ´en. Den har en meget tynd side på motorblokken og der skal ingenting til at lave hul i siden. Det fandt hun så ud af på den hårde måde. Dumt hul i “Citronmånen” aka Den Lille Gule.
Fandt også meget skrevet om samme sag på internettet. Blev så enig med mig selv om, at jeg måtte have en beskyttelsesdims. Den har jeg så siddet og ventet på siden i fredags.

Men nu er cyklen, som forøvrigt er blevet døbt “Smølfen” af Heather, pakket og vi er begge klar til af tage på eventyr. Kører mod Twin Falls ligeså snart pc´en er blevet pakket ned. Håber at støde på noget internet rundt omkring, så jeg kan holde jer opdateret om min videre færd.

Glæder mig som et lille barn til at komme ud og se mere af det her skøre land. Har vist også været i Boise længe nok nu ;-)